Vi levererar Semaglutid direkt till din brevlåda

Blixtsnabba leveranser & helt receptfritt

Postnord Visa Mastercard

Frågor & Svar

Här nedanför listar vi vanliga frågor & svar som vi får av er kunder. Om ni inte hittar det ni söker här, var god kontakta oss eller skriv i chatten om vi är online.


Är det äkta Ozempic och Mounjaro ni säljer?

Nej. Vi säljer inte Ozempic eller Mounjaro varumärket utan vi säljer en generisk variant som innehåller samma verksamma ämne, dvs Semaglutid och Tirzepatid. Vi är återförsäljare åt Idenex så vi säljer samma produkter som finns på Semaglutid.biz och Tirzepatide.biz, givetvis labbtestade och beprövade av hundratals användare.


Hur kan ni sälja receptfritt?

Vi kan sälja receptfritt genom att undvika lagens långa arm helt enkelt.


Hur betalar man?

Vi accepterar Kreditkort och Bitcoin.


Hur ser leveransen ut?

Leveransen skickas med Postnord inom 24h efter mottagen betalning. Vi postar paket måndag till fredag året runt och skickar alla försändelser i diskreta brev som ser ut att komma från vilken e-handel som helst.


Skickar ni med spårbar frakt?

Nej. Vi skickar allt med Postnords vanliga postgång.


Kan jag skicka tillbaka min vara?

Nej. Skulle man dock vara missnöjd av någon anledning så är man varmt välkommen att kontakta oss på: [email protected]


Kan jag köpa fler injektionsverktyg?

Nej. Vi skickar endast med två injektionsverktyg per kit. Detta för att man enkelt ska kunna blanda och ta sin första doseringen. Är man kräsen när det kommer till hygien så rekommenderar vi att man beställer fler injektionssprutor på andra sidor på nätet som t.ex. Med24.


Jag har inte mottagit min beställning?

Har du inte mottagit din beställning inom loppet av 10 arbetsdagar efter du betalt så var god kontakta oss på: [email protected] så hjälper vi dig felsöka vad som kan ha gått fel.


Vad är skillnaden mellan Semaglutid, Tirzepatid och Retatrutid?

Semaglutid (Ozempic)

Semaglutid är den aktiva substansen i Ozempic som är en GLP-1 agonist.

Vad är en GLP-1 agonist? Det är en typ av läkemedel som används för att behandla typ 2-diabetes. GLP-1 står för “glukagonliknande peptid-1”, vilket är ett hormon som naturligt utsöndras i tarmen och hjälper till att reglera blodsockernivåerna i kroppen. GLP-1-agonister efterliknar effekterna av detta hormon. De bidrar till att öka insulinutsöndringen när blodsockernivåerna är höga, sänker mängden glukagon (ett hormon som ökar blodsockernivåerna), och kan även bidra till viktminskning. Dessutom saktar de ner tömningen av magsäcken, vilket kan leda till en känsla av mättnad och minskat kaloriintag.

Tirzepatid (Mounjaro)

Tirzepatid är den aktiva substansen i Mounjaro som är en GLP-1 agonist men även en GIP-agonist, så kortfattat kan man säga att den är dubbelt så effektiv som Semaglutid (Ozempic). Detta läkemedel finns inte att köpa i Sverige ännu men beräknas komma till marknaden runt 2026.

Vad är en GIP-agonist? Det är en typ av läkemedel som används för att behandla typ 2-diabetes. GIP står för “glukosberoende insulinotropisk peptid”, vilket är ett hormon som bidrar till att reglera blodsockernivåerna. GIP-agonister härmar effekterna av detta naturliga hormon. De fungerar genom att stimulera bukspottkörteln att frisätta insulin i respons till höga blodsockernivåer, vilket hjälper till att sänka blodsockret. Dessa läkemedel kan även påverka andra metaboliska processer och bidra till viktkontroll.

Retatrutid

Retatrutid är det absolut senaste inom viktminskning men tillskillnad från ovannämnde så påverkar den GLP-1, GIP men även en tredje receptor, GCGR så korfattat kan man säga att den är tre gånger så effektiv som Semaglutid (Ozempic).

Vad är en GCGR-agonist? Det är en typ av läkemedel som riktar sig mot glukagonreceptorn (GCGR). Glukagon är ett hormon som spelar en viktig roll i att reglera blodsockernivåerna, speciellt genom att öka blodsockret genom att stimulera levern att frigöra lagrad glukos. GCGR-agonister påverkar denna väg, men deras exakta roll och användningsområde i medicin kan variera beroende på deras specifika design och syfte. De kan användas i forskning för att studera glukagonets effekter, eller potentiellt i utvecklingen av nya behandlingar för tillstånd som diabetes eller fetma.

2 - 3 dagars leveranstid
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0
Postnord Visa Mastercard Amex
© 2023 Semaglutidbutiken™ [email protected]